Kontakt

Místo pro Vaše kontaktní údaje.

Jak jistě víte, tak Jarmil Koloušek se pokouší objevovat nové a nové způsoby rybolovu. Jeho zásluhou dnes známe pojmy jako jsou muškařina, kaprařina a lov ryb dynamitem. Mezi jeho novější průlomové metody se řadí Notor-fishing, Pravá kaprařina a poslední dobou také Emo-fishing. Pan Docent Koloušek se snaží vždy jít ruku v ruce se současnými trendy, proto se momentálně inteznivně zabývá implementací Emo filosofie do rybářství. Jak on sám říká, tak Emo-fishing není jen obyčejná rybářská odnoš, nýbrž se jedná o celkový přístup k přírodě. Práce na tomto projektu jsou zatím ve fázi šíření a proto nelze s určitou platností vyvozovat konkrétní závěry. Nicméně i přesto docent Koloušek sestavil takovou Emo-fishing příručku, kterou je třeba se řídit:

Emo-fishing

Pokud jste Emo-rybář a chystáte se na ryby, je třeba se na tento lov nadstandartně vybavit. Tedy konkrétně nejprve si zakupte černé červy, popřípadě černou kukuřici. Oblečte si černé maskáčové oblečení. V této fázi si dejte pozor, abyste si nevzali přikrývku na hlavu, jelikož by to zbytečně zahalilo vaší černou patku hozenou do obličeje.

Další důležitou věcí, kterou nesmíte před samotným rybolovem zapomenout, je zajet k rodičům (pokud s nimi nežijete), zazvonit na ně a říct jim, že je nenávidíte a že vám zkazili život. (pakliže vaši rodiče již nežijí, jděte jim to pěkně vytmavit na hřbitov. Docent koloušek doporučuje v tomto případě hysterické výkřiky nad jejich hroby a následné poničení náhrobků) Tuto přípravu před emo-fishingem v žádném případě nepodceňujte, jelikož by se vám to v průběhu rybolovu nemuselo vyplatit.

Máte-li přípravu za sebou, můžete jít k vodě. Nezapomínejte se plížit temnými zákoutími a dlaně se pokoušejte tajemně tisknout na zdi, které budete míjet. Není na škodu se občas rozbrečet až zalikat.

Dorazíte-li k vodě, nejprve si pořežte žiletkou zápěstí a až potom si začněte rozbalovat pruty. Napíchněte černé červy na černý háček a můžete nahodit. Pokud vám ryby berou, nepokoušejte se dát na odiv svou radost. Prostě při chycení každé ryby začněte fńukat jak malá holka a proklínejte své tělesné nedostatky. Jestliže naopak vám ryby příliš neberou, občas se řízněte žiletkou do podpaždí nebo do stehna.

V žádném případě nevystavujte svou vybledlou tvář slunečním paprskům. Choďte na ryby pouze v zimě nebo v bouřkách. Pokud vám to však nedá a půjdete chytat za slunného dne, oblečte se do černého jutového pytle.

Nepokoušejte se komunikovat s žádnými osobami a s rybáři už vůbec ne. Pokud se vás někdo zeptá, jak to bere, rozbrečte se, popřípadě si před ním típejte cigaretu o chodidlo tak dlouho, dokud dotyčný neodejde

Před samotným rybolovem si připravte lovné místo, aby bylo dostatečně Emo. Na nejbližší strom vylepte plakát se skupinou Tokio Hotel. Rozmístěte kolem sebe několik svíček. Docent Koloušek v tomto případě nabádá, abyste si nezapomněli nakapat vosk do oka a od svíčky si pořádně propálit kůži na předloktí.

Po celou dobu rybolovu buďte smutní. Nejlépe plakejte

Pokud vás bude kontrolovat člen rybářské stráže, křičte na něj, že ho nenávidíte a přitom se řezejte rezavím hřebíkem v obličeji

Jestli chytíte rybu a tuto si chcete ponechat, v žádném případě ji nedávejte do vezírku. Nožem ji propíchněte srdce a položte na oltář, který jste si předem zhotovili pod plakátem skupiny Tokio hotel

Na vícedenní výpravy si neberte žádný přístřešek. Spěte přes den v jezevčí noře a po nocích pobíhejte nazí s krvavou čepelí po okolí. 

Pokud se vám otupí žiletka a vy se nemáte už čím řezat, sbalte se a odejtěte. Dnešní emo-rybolov pro vás skončil

 

Tak toto jsou některé důležitější pravidla Emo-fishingu, které zatím docent Jarmil Koloušek nashromáždil. Jak již bylo řečeno, tato rybolovná technika je zatím v plenkách, tudíž více poznatků zatím nebylo aplikováno. Docent Koloušek však intenzivně na tomto projektu pracuje, takže se můžeme těšit v blízké době na další nové prvký v Emo-fishingu

 

Průměrná známka: 2,00

Komentář ke článku (0)